26 Mayıs 2008 Pazartesi

Yeni Msn Nickleri - Ask Nickleri

Ziyaretçilerimiz tarafından yollanan yeni msn nickleri, aşk nickleri ve aşk msn nickleri.. İşte sizlerin yolladığı birbirinden güzel yeni nickler, aşk nickleri, aşk msn nickleri ve yeni nickler;

> Ona SöYLe...Onu GeRÇeKTeN SeVMeDiM.... Ona SöYLe.. Onu BiRDaHa GöRMeK isTeMiYoRuM... Ona SöYLe... ONSuZDa HeRŞeY GüZeL... Ona SöYLe... Onu ÇoKTaN uNuTTuM.. AmA Ona SaKIN BuNLaRI GöZ YaŞLaRI iÇiNDe SöYLeDiĞiMi SöyLeme (kübraa)

> Bir gece yarısı zamanım olsa, bir deniz kenarı mekanım olsa, ölüm dedigin kapımda olsa, yinide seni hatırlayıp özleyeceğim.. (suat.01)

> Gözleri kanlı,çekmiş esrarı yürüyor sokakta.Bir delikanlı bakışları masum ama belalı,hayata küsmüş ama dostlarına sevdalı çünkü o bir ***MANİSALI*** (cemcem_45)

> Kalemiimi kıran hakime degil kelepçeyi takan askere degil beni yakalayan polise degil dar agacına asancellata degil arayıpta sormayan dostlara kırgınım.. (suat.01)

> Gidene kal dmk zavallılara,kalana git demk terbiyesizlere,dönmeyne dön demek acizlere,gidene yol vermek bizm gibi DELİKANLILARA yakışır. (cemcem_45)

> >aşk>hava yollarına ait 3500sefer sayılı sevgi uçagı gsl kalbine inmek için izin istiyo yakıtımbitti düşecem ya kalbine ya yere karar snn (suat.01)

> eydirme gül yüzünü boyum bükmeye deymez.gülerken agladıgını mutlu olanlar bilmezsaçlarına ak düşsede yüregine ak düşmez .merak etme gardaş bizim gibiler ölmez (suat.01)

Hiç yorum yok: